Xtrasize – működik? A vélemények és tapasztalatok

Kattints a post értékeléséhez!
[Összesen: 8 Átlag: 3.1]

Xtrasize egy pénisz bővítő termék. Úgy működik, hogy növeli a vér áramlását, ami az üreges szerveket bővíti, és így a hímtag növekedik méretében. A bővítés és a szakadási nyúlás a pénisz a termék is erősíti a merevedés, és javítja a szexuális vágyat.

Xtrasize

A termék csak természetes összetevőket tertalmaz. Ezek közé tartozik: maca, kanos kecske füvet (erősíti a merevedés, és növeli a szexuális étvágyat), saw palmetto (növeli az energia és a libidó) (szabályozza a hormonális egyensúlyt, és meghosszabbítja az erekciót), polipodium vulgare (puhítja a bőrt, a pénisz), tök (erősíti a prosztata), és mások. A gyártó garantálja, mivel a kiegészítő amerikai szakemberek, köztük orvosok és a tudósok hozták létre.

A gyártó szerint a termék biztonságos, és nem okoz mellékhatásokat. Ne vegye meg kiskorúaknak, vagy az egészségügyi problémákal rendelkezőeknek, mint például a cukorbetegek, vagy májproblémákkal küzdők. A gyártó ígéri, hogy a kiegészítő bővíteni a péniszt 3-7,5 cm-el és általa jelentős eredmények láthatóak lesznek két hónap után. A minimális kezelési idő 3 hónap .

A gyártó ajánlja, a hat hónapos kezelést, a kívánt eredmények elérésében, ajánlatos, hogy a kiegészítőt egy kicsit hosszabb ideig szedjük a tökéletes hatásokért. Xtrasizet kapszulát vegye be naponta, lehetőleg étkezés után. Igyon rá sok vizet.

Xtrasize – CSAK ma 19.04.24 – 30% kedvezmény

Xtrasize - vélemények és a tapasztalatok:

  1. Általában én nem tudok semmit róla. Az összetevők természetesek, de ki tudja, esetleg növelik a vérnyomást. A webhely nem mond semmit, vagy legalábbis nem találtam, de nem tudtam igazán keresni ezt az információt. nem tudom.

    Válasz
  2. Az én esetemben semmi sem történik 1 hónap után sem, kell várni egy kicsit az eredményekkel. A 3. hónapban valami kezdett történni, és megállt a körülbelül 3 cm-es növekedésnék. Szóval elég jó nekem.

    Válasz
  3. Van itt valaki, aki használja a xtrasizet? Mi az igazság? Csinál ez igazán valamit, mint ahogy a gyártó azt mondja?

    Válasz
  4. Én már használ ez majdnem 4 hónap, a második doboz befejezése, és azt hiszem, érdemes megvenni. Után két doboz 4.5 cm-rel hosszabb vagyok, és van több kerület 1.5. Nem túl rossz, és még mindig van két hónappal a kezelés végéig, így azt hiszem, nem lesz rossz.

    Válasz
  5. Xtrasize – CSAK ma 19.04.24 1 INGYENES csomag

  6. Az igazság az, hogy az én esetemben, ez nem működik olyan jól, mint mondjuk a hirdetések mondják. Másrészt nem mond semmi rosszat de a kezelés fél éve tart és én körülbelül 5 cm-rel hosszabb, de ennyi. Eredménye nem túl rossz egyébként, de még mindig kellene azt, hogy mi a gyártó garantálja a további 50 %-át.

    Válasz
  7. Lehet kapni ezt a xtrasize kiegészítést valahol egy gyógyszertárban? Csak egy van a térségben, és ott nem volt, és én nem akarok a városban furikázni egész nap hogy keressem a terméket.

    Válasz
  8. Valaki próbálta már az xtrasizet és a maxatint? Erősíti a hatásokat? Mit gondoltok, hogyan dolgoznak együtt, és mi lenne a napi adag, az ilyen keveréknek?

    Válasz
  9. Srácok, én leszek, mondd meg nekem, hogy van ez lehetséges, hogy tényleg működik kiegészítés? Megmondom, rendeltem csak a fene, én extra készpénzt a pénztárcámat. Én voltam benne, hogy ez egy átverés, de valamiféle fordul ki xD nem képzelni, meglepetésemre, és az én-m lány meglepetés, amikor megmutattam neki az én-m szerszám; D azonnal észrevette, hogy ez nagyobb volt, a fenébe is, ez tényleg valami. Az igazság az, hogy ez működik. Mit gondol keverés, climax ellenőrzés, a vigrax és a xtrasize, hogy tényleg azt a következő szintre?

    Válasz
  10. Ez a végső áraa gyógyszernek? Mennyibe kerülnek a tabletták majd? Tud valaki megjegyzést írni, talán egy orvos? Olvastam néhány vitafórumot, de nem emlékszem, hol, hogy az xtrasizet lehet-e alkoholal keverni. Tud valaki segíteni ebben? Meg néhány további információval, el vagyok veszve…

    Válasz
  11. OK leírom ma tapasztalataimat. Úgy döntöttem, hogy megpróbálom az xtrasizet , megrendeltem a gyártó hivatalos honlapján, a csomag meg is érkezett, néhány napra rá egy futár szolgálattal, így minden rendben volt. A termék úgy tűnt, rendben van, első pillantásra is. Pénisz tabletták nem működnek azonnal, tehát türelemmel kell lenni. Nagy örömömre, néhány hét után elkezdtem látni az eredményeket. Nem voltak olyan nagyok, de ott voltak. Némely idő (talán 2-3 hét) nem volt további javulás. Nem vagyok biztos, hogy állandó a változást hoz, mert már befejeztem kezelést, és a péniszem 2 cmel lett nagyobb. Ha nem tudod, hogyan kell bővítened a péniszed, ez a termék jó és ésszerű választásnak tűnik. Én nem kockáztatnék egy nyujtó vagy bármiféle szivattyúval. Leírom később ha a hatások megmaradtak.

    Válasz
  12. Srácok, hogyan működik, mikor kell szedni és mennyi ideig? Manapság sokat lehet hallani furcsa kiegészítőkről, kérem segítsetek nekem…

    Válasz
  13. Mukodik. 2,4 centivel lett magyonbb. 2 honap alatt

    Válasz
  14. Egesz jo. Napi tobb szem is mehet ha nem ereztek valtozast.

    Válasz
  15. Nekem nem működött, pedig 6 hónapig szedtem. 🙁

    Válasz
  16. Énis ki akarom próbálni
    4 napja gondolkodom
    Nekem elég lene 3,cm
    Akor pont rendben lenek

    Válasz
  17. Nekem 3hét után már szemmel látható a növekedés.Hosszban is,és vastagságban is.Most elkezdem mérni,majd a 6hónapban kíváncsi leszek?Szerintem érdemes megpróbálni!

    Válasz
  18. En egy honapja szedem de semmi valtozas nincsen? Szedjem tovabb? Vagy alljak le vele?

    Válasz

Szólj hozzá!